• Clinici si doctori

  Afla care sunt cele mai bune clinici de proctologie direct de la utilizatorii site-ului nostru.

  read more
 • Vindecare

  Te poti vindeca complet de hemoroizi?

  read more
 • Durerea

  Calmarea rapida a durererii.

  read more
 • Dieta

  Regim alimentar pentru preventia hemoroizilor.

  read more
 • Tratament

  Tratarea hemoroizilor pe cai alternative.

  read more

Sarea epsom pentru hemoroizi

Hemoroizii sunt o problemă din păcate comună, adesea asociată cu constipația și sarcina. Tratamentul extern cu sare Epsom este uneori recomandat ca un remediu pentru mâncărime și dureri asociate cu hemoroizii. Sarea Epsom are caracteristici care pot fi utile atunci când aveți hemoroizi. Ca în orice alt remediu care poate fi aplicat acasă, trebuie în prealabil să solicitați sfatul unui doctor înainte de a folosi sarea Epsom pentru a trata hemoroizii sau constipație.

Importanță

Sarea epsom conține magneziu, un mineral care este important pentru multe sisteme din organism. Un supliment de magneziu poate fi luat pentru a evita sau trata constipația, deoarece are capacitatea de a aduce lichidul în bolul intestinal, pentru a îl înmuia și a-l face mai ușor să treacă.

Tratament cu sare de baie epsom

O baie de sezut cu sare Epsom este una dintre recomandările primare pentru tratamentul hemoroizilor. Căldura generată de baie poate reduce durerea și crește fluxul de sânge în zona rectală, pentru a micșora venele umflate. Folosirea sării de baie Epsom poate îmbunătăți circulația, reduce formarea cheagurilor de sânge, ușurează durerea și eliberează stresul imprimat pe țesut. Alternativ, se poate folosi o cârpă moale cu o soluție concentrată de sare Epsom, care se aplică direct pe hemoroizi (pe cei externi).

Considerații

Sarea Epsom este uneori ingerată ca un balsam de scaun sau laxative. Studiile au arătat că diferențele individuale, inclusiv acidul din stomac și utilizarea unor medicamente, poate modifica eficacitatea sulfatului de magneziu ingerat. Dacă vă gândiți să luați sare Epsom, contactați un proctolog pentru a afla doza corecta. Dacă începeți să aveți sângerări rectale sau dacă nu mai reușiți să aveți un scaun normal după folosirea acestui supliment, contactați urgent un medic.

 

Written by hemoroizi

Autorii acestui articol reprezinta un grup restrans de medici proctologi, nutritionisti sau endocrinologi care activeaza in cadrul mai multor clinici de stat sau private, specializate in tratamentul hemoroizilor.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message